Ez a járda egy hatalmas kamu.Ki akarják sajátítani az üzleteket...hova akarnak járdát rakni amikor a tervek szerint ugy be akarják építeni hogy egy szöget nem lehet majd elejteni.... ennyit erről
A cigányvillások telkeket vesznek öreglányok nevére, építenek rá házat majd eladják. Legalább is ez az egyik tevékenységük, természtesen izléstelen amit művelnek tipikus cigány stílus fodros fehér kovácsoltvas korlát, fekete kapu arany sassal
pl a szomszéd házat is ők építették, mediteárn stílus de két szintes, 9 lépcső visz le a kertbe, nagyon ki van találva)))
Én arra gondoltam, hogy azon az oldalon vannak a cigányvillák. Lehet azért? szerintem ráadásul talán pont útmunkák kivitelezéséből van nak azok a jó kis villák... ? persze csak találgatok.. lehet sok minden más is.. nem tudom ki végezte ezt a gyönyörű szabdalt járda kivitelezést
A másik érdekes dolog a járdaépítésben, hogy a bem tértől a darukezelőig a közvilágítás az út bal oldalán van, a járdát persze jobb oldalra tették, nehogy már lásson valamit a gyalogos, a darukezelőnél a közvilágítás átmegy a jobb oldalra, következetesen a járdát átvitték a túloldalra, nehogy megvakuljon a szerencsétlen a nagy világosságtól )))))
jól látható, hogy milyen komolyan aládolgoznak a járdának közvetlen a füldes kavicsra rálocsolják a surkos löttyöt és megy is rá az aszfalt, egy tengerimalac feltúrja 15 perc alatt az egészet ) mennyibe kerülhetett ennek a járdának métere???????
Emberek!!!! Most van lomtalanítás parkvárosban! Persze az önkormányzat mindig jól titkolja ezt, én is csak abból jöttem rá, hogy rengeteg dakota autókázik parkvárosban utánfutóval!