Regisztrált: 2005 Nov 07 Mon, 06:03 Lakóhely: bp Üzenetek: 23
Sziasztok. csak benéztem ezen a borús délutánon mert nincs kártyaparty sehol.. gondoltam beköszönök, avagy beszólok. Olvastam az újságban az érdiben, május 21-i szám, hogy hű de fantasztikus világbajnok ok lettek a lányok. Elolvastam a cikket, hát nem tudtam röhögjek vagy sírjak... Nem a lányok ellen szól, hiszen ők táncolnak biztos nagy erőbedobással, készülnek gondolom lelkesen és inkább persze ők érdemeljék a sikert min mások, hiszen ráadásul érdiek is!! - amin kiakadtam az ez volt nem betüszerint idézem: " a 2009 es vb. a tavaly bábolnán megrendezetthez hasonlóan FIGYELEM: 11 ország 500 nál több versenyszámát vonultatta fel" Hát.. ez nagyon kemény.. Nem tudunk már nagyobbat fingani emberek??? 11 ország azért még nem a világ! szerintem... miért kell ilyen nagy szavakkal dobálózni hogy VB amikor - na és utánanéztem a wiki szerint : A Földnek 7 kontinense és 258 legmagasabb szintű területi egysége van. A 259 területi egység közül: 193 független ország, 4 társult ország, 8 de facto ország, 1 nemzetközi terület (az Antarktisz), 3 vitatott államiságú terület, 49 pedig külbirtok (melyek közül 17 lakatlan). - tehát kb 240 ország van. Nem lenne okosabb észnél maradni? Nem azért, de szerintem ha mondjuk csak 1 amerikai egyetemi rugbycsapat idehozná a táncos szurkolócsajokat lehet hogy mindenki ülve maradna 11 ország még Europa bajnoskágnak is gagyi emberek! Egy ismerősöm jutott eszembe erről aki mesélte, hogy a barátj világbajnok.. hát mondtam magamban kafa srác lehet.. később kiderült, világbajnok 1 az interneten űzöttt általa programozott játékban, mert hogy programozó volt a pajti.. kiírt egy bajnokságot, megnyerte, puff máris világbajnok lett
Most én is elgondolkodtam valami hasonlón.. jót tenne az egomnak bizti ... Na csá üdvözlöm az érdi bringásokat
Emberek!!!! Most van lomtalanítás parkvárosban! Persze az önkormányzat mindig jól titkolja ezt, én is csak abból jöttem rá, hogy rengeteg dakota autókázik parkvárosban utánfutóval!