Van egypárallergén növényke a "lőtér"-en ha jól láttam.. Az Önkormányzat ilyenkor nem tesz semmit?? !!! Alig látok a könnytől.. kinek lehet szólni ilyenkor?
Sziasztok kedves és kedvtelen itt élők! Csak szeretném megosztani mindenkivel azt az infót amihez véletlenül hozzájutottam, és kérlek adjátok tovább, ahol csak tudjátok, miszerint: Nem kell a szezonváltáskor a kopott már nem jó gumikat őrizgetnia hátsó sufniban, aztán kihordani a természetbe. hanem nyugodtan vigyétek be egy gumishoz, és rakjátok oda a kupachoz.!!! Ugyanis vannak vállalkozók, akik ezt tőlük ingyen elviszik, egy gyűjtőtelepre, ahonnan aztán mikor rengeteg összegyűlt elviszik egy feldolgozóba, ahol pénzt kapnak érte.... Tehát ne a rétre.....
olvaom ezt az oldalt, és el sem hiszem, hogy van ilyen. Ti a földön éltek? Bár minden tiszteletem a tiétek. Én ismerek pár vállalkozót aki kihordja a szemetet a zöldbe.. pl a iparos 73 cigányvilla lakója egy építési vállalkozó...... mondjam tovább?
Regisztrált: 2005 Nov 07 Mon, 06:03 Lakóhely: bp Üzenetek: 23
Dicsőség mindenkinek aki ott volt hétvégn! Kb 7-8 konténert szedtünk tele, és sajnos még maradt.. De Örülök, hogy vannak egyre többen környezetükre igényes emberek errefelé.. Mindegyiknek ide kéne írni a nevét, hogy ha valaki találkozik velük tudja: Na ez egy rendes ember...
Tehát újfent akcióba lendülünk. Mindenki jöjjön el akit érdekel, hogy milyen környezetben végzi az esti egészségügyi sétát, esetleg biciglizést, kutyasétáltatást, vagy neadjisten a hétvégi kirándulást a családdal.. Persze ha van aki tisztán a kollektív természetvédelem elkötelezettje azt még nagyobb szeretettel várjuk! A lényeg, hogy minél többen legyünk! időpont, ápr, 18. 10 órától
Gyülekező: Érd Burkoló utca 51. előtt , vagy a Dévai utca végén (a piros háznál). Aki a Burkoló utcához jön, futhat is előtte egy jót, ha 9 órára érkezik..
Emberek!!!! Most van lomtalanítás parkvárosban! Persze az önkormányzat mindig jól titkolja ezt, én is csak abból jöttem rá, hogy rengeteg dakota autókázik parkvárosban utánfutóval!